Iahnie de fasole

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 2024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 cepe medii tocate marunt
  • 1 morcov taiat cubulete
  • 2 foi dafin
  • 200 g costita sau carne sau ciolan afumat
  • 200 g bulion
  • patrunjel
  • marar
  • sare,
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie, cu o zi inainte ca sa fiarba mai repede.

Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se repeta de 2–3 ori aceasta operatie. Intre timp se caleste ceapa si costita, apoi se adauga morcovul si bulionul si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Acest amestec se adauga peste fasolea care e in ultima apa, se pun verdeturile si condimentele. Apa trebuie sa fie cat sa acopere fasolea. Se da la cuptor cam 2 ore si se lasa sa scada. Se verifica dupa o ora daca are suficienta apa sa fiarba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (1)

rivka 1

28.02.2010, 14:04

buna buna fasolica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!