Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De obicei nu pun in nici un fel de mancare ceapa , dar la fasole chiar ii da un gust aparte! :)
Clatim fasolea bine, pregatim o oala in care punem fasolea si apa cat sa acopere , dam la fiert , lasam pana fasolea e moale .
Taiem bucatile de carnat rondele , intr-o tigaie cu o lg de ulei facem prajeala , adaugam si ceapa pe care am taiat-o marunt ; Amestecam ceapa cu carnatul , punem si lg de boia , oregano , sare,piper , lasam sa stea la prajeala aprox 10 minute la foc mic .
Cand fasolea a fiert scurgem de apa ramasa , pastram cam o cana in care punem fasolea , prajeala , amestecand , condimentam cu vegeta ( daca este necesar se mai poate adauga si sare , piper ) , dupa ce luam de pe foc presaram patrunjel .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult