Fasole cu carnati

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 11 Mai 2012 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 carnat taranesc
  • 300 g fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • foi de dafin
  • vin rose
  • 1 lingura faina
  • 1 cutie rosii in bulion
  • cimbru,busuioc,boia dulce,piper si vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se lasa peste noapte in apa. A doua zi se fierbe in 2 ape.


Intr-un ceaun se pune ceapa tocata marunt si morcovul ras in ulei de masline, se stinge cu vin rose, se adauga fasolea scursa, punem apa sa acopere, adaugam 1 cutie de rosii cuburi in bulion si se lasa la fiert. Se adauga si condimentele si foile de dafin. La sfarsit se pune 1 lingura de faina subtiata cu apa, se amesteca bine si se lasa sa mai dea un clocot.


Carnatii se prajesc separat, dupa care se taie felii si se adauga peste fasole. Se serveste cu muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sim0na 1

12.05.2012, 18:56

nu refuz o portie!!! like!!

mamaieelena 1

12.05.2012, 19:54

bun,bun

Bya Ralu 1

13.05.2012, 00:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu carnati afumati