Fasole cu carnati

de izulika in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 9519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa de marime medie
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ardei verde mic
  • 300 g fasole cu bob mare (3 conserve mici)
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 catei usturoi
  • delicat
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Se taie ardeiul, morcovul si ceapa marunt apoi intr`o tigaie se pun 3-4 linguri ulei si se calesc legumele si cele 2 linguri pasta de tomate.Intre timp fasolea se spala sub jet de apa rece si se pune intr-o oala si se acopera cu apa atat cat sa fie toata sub apa si se lasa la foc mic.Cand incepe sa fiarba se adauga carnatii taiati in bucati mici,apoi se adauga legumele calite.Dupa aproximativ 20 de minute se adauga delicatul,piperul,sarea si cimbrul dupa gust.Cei 3 catei de usturoi se toaca marunt si se adauga si ei peste fasole se mai lasa sa fiarba timp de 10 minute apoi se i-a de pe foc si se adauga patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ionela2682 1

08.05.2010, 13:02

ce buna este o fasolica cu carnati acum! yammy!

vampira 1

25.08.2010, 19:31

am facut si eu azi nu am rezistat

rivka 1

25.08.2010, 20:26

da chiar ce bine arata! ce buna e!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, in sos dulce-picant