Fasole cu carnati

de izulika in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 5133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa de marime medie
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ardei verde mic
  • 300 g fasole cu bob mare (3 conserve mici)
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 catei usturoi
  • delicat
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Se taie ardeiul, morcovul si ceapa marunt apoi intr`o tigaie se pun 3-4 linguri ulei si se calesc legumele si cele 2 linguri pasta de tomate.Intre timp fasolea se spala sub jet de apa rece si se pune intr-o oala si se acopera cu apa atat cat sa fie toata sub apa si se lasa la foc mic.Cand incepe sa fiarba se adauga carnatii taiati in bucati mici,apoi se adauga legumele calite.Dupa aproximativ 20 de minute se adauga delicatul,piperul,sarea si cimbrul dupa gust.Cei 3 catei de usturoi se toaca marunt si se adauga si ei peste fasole se mai lasa sa fiarba timp de 10 minute apoi se i-a de pe foc si se adauga patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ionela2682 1

08.05.2010, 13:02

ce buna este o fasolica cu carnati acum! yammy!

vampira 1

25.08.2010, 19:31

am facut si eu azi nu am rezistat

rivka 1

25.08.2010, 20:26

da chiar ce bine arata! ce buna e!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume la cuptor