Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2010 | 3932 vizualizari

 

super gustoase,eu putin le-am bronzat mai tare

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui(eu am pus 6 bucati)
  • sare
  • piper macinat si boabe
  • curry
  • boia dulce de ardei
  • usturoi verde cateva frunze
  • 3-4 catei de usturoi
  • putin ulei de masline(de care va place)
  • 1oo ml apa
  • 200 g cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman:

Se curata pulpele bine se sterg cu un prosopel de hartie apoi se condimeteaza bine cu sare,piper,boia,curry pe ambele partie dupa care se pun in vasu roman cu putin ulei de masline ,dupa care se pun boabe de piper, frunze de usturoi verde taiar ,apa si mujdei de usturoi apoi se pun la cuptor pentru 20-30 minute


Dupa ce sau prajit bine se scot si se pune cascavalul ras din belsun pe fiecare bucata in parte si se pune din nou la cuptor pentru 10-15 minute(eu le-am uitat putin cam mult)iar cascavalul se topeste si imbraca bucata de carne in cascaval topit


Este grozav de bun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

01.05.2010, 18:07

multumesc sylvia

babi5 1

21.08.2013, 15:46

nadina73 1

21.08.2013, 17:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval