Cotlete de porc gratinate la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2021 | 3601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc- 300 g
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 catei mici de usturoi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 2 felli subtiri de cascaval Leerdammer
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc gratinate la cuptor:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Ungeti carnea cu ulei, puneti sare si piper.
Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor. Presarati deasupra ceapa si usturoiul
Acoperiti vasul si puneti-l in cuptorul incalzit la  180°C timp de 20 minute. Descoperiti si puneti peste carne feliile de cascaval . Dati din nou la cuptor fara sa acoperiti timp de 20-25 minute sau pana cand branza se topeste si se coloreaza. Serviti cu o salata, sau cu muraturi....carnea se topeste in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in punga, la cuptor