Fasole cu carne de porc

de pity19 in Porc, 11 Apr 2014 | 965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fasole boabe
  • jumatate de kg carne de porc fara os
  • pasta de tomate 3 lg
  • apa , cat sa fiarba fasolea
  • 2 lg ulei
  • sare dupa gust
  • piper
  • vegeta
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel o legatura
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carne de porc:

Clatim fasolea cu apa rece , carnea taiata bucatele o punem la fiert impreuna cu fasolea , punem apa cat sa acopere ; Lasam sa fiarba pana fasolea se inmoaie putin , dupa care adaugam morcovul taiat marunt , ceapa tocata si putina sare ;


Lasam sa fiarba , pana fasolea e gata si carnea de porc fiarta ; Condimentam cu sare,piper , vegeta , amestecam , se condimenteaza dupa gustul fiecaruia ; Adaugam lingura de pasta de tomate , ulei , patrunjel tocat marunt si mararul tocat .


Amestecam , punem un capac pe oala , stingem focul si lasam sa stea putin acoperit , dupa care se poate servi!

 

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu muraturi , in special cu castraveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

simonacallas 1

11.04.2014, 14:28

MotanLaOale 1

11.04.2014, 15:20

babi5 1

11.04.2014, 18:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman