Fasole cu carne de porc

de pity19 in Porc, 11 Apr 2014 | 782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fasole boabe
  • jumatate de kg carne de porc fara os
  • pasta de tomate 3 lg
  • apa , cat sa fiarba fasolea
  • 2 lg ulei
  • sare dupa gust
  • piper
  • vegeta
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel o legatura
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carne de porc:

Clatim fasolea cu apa rece , carnea taiata bucatele o punem la fiert impreuna cu fasolea , punem apa cat sa acopere ; Lasam sa fiarba pana fasolea se inmoaie putin , dupa care adaugam morcovul taiat marunt , ceapa tocata si putina sare ;


Lasam sa fiarba , pana fasolea e gata si carnea de porc fiarta ; Condimentam cu sare,piper , vegeta , amestecam , se condimenteaza dupa gustul fiecaruia ; Adaugam lingura de pasta de tomate , ulei , patrunjel tocat marunt si mararul tocat .


Amestecam , punem un capac pe oala , stingem focul si lasam sa stea putin acoperit , dupa care se poate servi!

 

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu muraturi , in special cu castraveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

simonacallas 1

11.04.2014, 14:28

MotanLaOale 1

11.04.2014, 15:20

babi5 1

11.04.2014, 18:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu carne de curcan