Fasole cu ciolan afumat

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 2532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 2 cani fasole alba
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolele se spala bine in multe ape.


cu o seara inainte se pun fasolele la inmuiat, in apa calda ,pentru ca a doua zi sa nu mai fie necesar sa le fierbem prea mult.


intr-o oala se pune pe trei sferturi apa.


ciolanul se spala putin daca este prea afumat ,se pune in oala in care ati pus apa si il puneti pe aragaz la fiert.


lasati sa fiarba putin mai bine de jumatate.


intre timp pregatiti legumele.


ardeiul rosu si galben se taie patratele.


ceapa se curata,se spala si se toaca.


morcovul se curata,se spala si se taie rondele.


dupa ce ciolanul a fiert mai bine de jumatate se adauga fasolele inmuiate.


le lasati sa fiarba cam 15 min apoi adaugati si legumele.


cand e aproape gata fiarta mancarea de fasole cu ciolan,se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu piper si vegeta.


mai fierbeti cam 10 min si inchideti aragazul.


serviti alaturi de o muratura sau o ceapa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sylvia 1

15.06.2010, 15:25

Una din retetele mele preferate

nadina73 1

15.06.2010, 17:15

sper ca nu a papat ela ca pe e o doare fiereasuper bun 5 furcu

Rocsi 1

15.06.2010, 17:44

si mie imi place sylvia dar numai fasolea ...eu la capitolul afumaturi stau mai greu nu prea imi permite organismul...sigur ti-a pastrat si tie ela...multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu