Fasole cu smantana

de _Alina_ in Mancaruri de legume, 25 Mai 2012 | 1480 vizualizari

 

Nu va era dor de o fasolica cu costita?! Ei bine, mie im iera tare dor ca n-am mai mancat ... ha, ha ... nici nu mai stiu de cand :)) Fetita mea a zis ca " sigur nu va iesi bine!" cunoscand reteta traditionala... Concluzia: dupa ce a gustat a mai cerut o portie :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole fiarta (fierbinte)
  • 500 g costita taraneasca
  • 250-300 g smantana
  • 150 ml apa
  • 1 galbenus
  • 1 morcov
  • 1 ceapa uscata
  • 1 ceapa verde
  • sare & piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu smantana:

1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta.


2. Calim legumele impreuna cu costita rumena.


3. Adaugam apa si punem un capac.


4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim.


5. La final adaugam patrunjel tocat si sare.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

iri_iri 1

25.05.2012, 16:14

ce bunatate

Sim0na 1

26.05.2012, 15:01

Tare bun trebuie sa fie...

_Alina_ 1

26.05.2012, 19:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena pastai cu smantana