Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se curata fasolea (daca este cazul), se spala bine si se lasa la hidratat, peste noapte sau cateva ore, intr-un vas cu apa rece, atat cat sa acopere toata cantitatea de boabe.
Se clateste si se pune la fiert atat cat este necesar.
O pasam apoi, adaugand sarea dupa gust. Maruntim usturoiul si il pasam cu putin ulei, il adaugam peste fasolea facaluita amestecand pentru omogenizarea completa.
Pentru prajeala: Tocam ceapa marunt si o punem la calit in ulei pana cand se rumeneste usor. Adaugam apoi bulionul/sucul de rosii si lasam sa fiarba pentru inca 5-10 minute.
Se serveste alaturi de ardei copti, salata de varza sau muraturi! Este la fel de delicioasa, indiferent de varianta aleasa! Pofta buna!
1
Recomand ca pe parcursul fierberii, apa sa fie inlocuita (tot cu apa fierbinte, cea rece opreste procesul de fierbere)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult