Fasole frecata, cu carnati de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2011 | 8020 vizualizari

 

O mancare care imi place mult si care merge perfect alaturi de o salata de varza murata....
La noi asa i se spune ...nu facaluita, nu batuta, ci frecata...

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole (eu am pus de la congelator)
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • boia
  • carnati
  • sare, piper, vegeta (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata, cu carnati de casa:

Se pune fasolea la fiert. Daca e de la congelator ca si a mea, in maxim o ora e fiarta. Se strecoara, dar se lasa deoparte un pahar din zeama in care a fiert.


Se pune in robot si se mixeaza bine. Se lungeste cu zeama lasata deoparte. Intre timp se toaca ceapa si usturoiul si se pun la calit in putin ulei. Cand sunt calite, se pune un varf de cutit de boia si se ia de pe foc.


Se toarna peste fasolea frecata si se mixeaza iar. Se condimenteaza dupa gust.


Se serveste alaturi de carnati prajiti si salata de varza murata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata, cu carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

21.11.2011, 18:26

delicioasa

alinutzika 1

21.11.2011, 18:45

multumesc, mamaie

DIANA B 1

21.11.2011, 19:43

Cu carnatii de casa ai frecat-o ??? glumesc fata frumoasa si harnicuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu maioneza