Fasole gigantica

de Doralinda in Mancaruri de post, 6 Mar 2013 | 3036 vizualizari

 

Aceasta fasole nu am vazut nicaieri in afara de grecia, e atat de gustoasa!!! Aceasta mancarica e in genul la fasolea noastra dar se pune mult ulei si e scazuta, nu are mult sos! La mine a avut sos ptr ca sotului ii place sa intinga paine!;;)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 50 gr pasta rosii concentrat
  • oregon
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina
  • 100 ml ulei masline
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole gigantica:

Lasam fasolea peste noapte intr-un vas cu apa sa se inmoaie. A doua zi, le clatim si le fierbem cca 30 min in oala sub presiune, daca nu aveti, lasati la fiert pana se fierbe pe jumatate. Intre timp, tocati ceapa si caliti-o in ulei, adaugati si morcovul si telina, apoi puneti fasolea, amestecati putin dupa care turnati compozitia intr-un vas pirex sau vas roman, presaratideasupra patrunjelul tocat si puneti un pahar de apa(cca 300ml), puneti sare si piper dupa gust, dupa care puneti in cuptorul preincalzit ptr cca 45 min. Daca mai e nevoie, puteti adauga putina apa calduta. Fasolea e gata cand deasupra a facut o crusta si nu are mult sos.


Se poate servi atat calda cat si rece, insotita de muraturi si/sau branza feta!

 

TIPS-URI

1

In loc de piper, puteti pune boia iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole gigantica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Doralinda 1

07.03.2013, 21:42

Loredana

gaby1980 1

07.04.2013, 12:08

aaaaaaa γιγαντες!!!!!

Doralinda 1

07.04.2013, 14:58

Ακριβος, σου αρεσουν? Iti plac?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole boabe