Fasole mozaic

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 1291 vizualizari

 

o mancarica de post rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 1 conserva boabe de fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare, piper si fulgi de chili dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita seminte de mustar
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole mozaic:

Curatam ceapa si morcovul si le spalam sub jet de apa rece.


Ceapa se taie cubulete, morcovul se trece pe razatoare.


Calim ceapa impreuna cu morcovul in ulei timp de 5 minute.


Adaugam boabele de fasole rosie scurse, 1/2 din cantitatea de boabe albe + tot lichidul din conserva de fasole alba.


Asezonam cu sare, piper si fulgi de chili dupa gust. Adaugam si semintele de mustar.


Fasolea alba ramasa o zdrobim cu furculita foarte bine si o adaugam peste mancarea de pe foc, fasolea zdrobita ajuta la legarea sosului.


Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si servim cu muraturi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

11.12.2014, 20:10

buna, buna

deyutzky 1

11.12.2014, 20:44

babi5 1

15.12.2014, 05:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta