Ardei umpluti -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 4100 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte gustosi,iar pentru o zi de post merg perfect

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 1 punga orez cu legume congelate
  • 10 ciuperci mari  champinion
  • 1 ceapa
  • 200 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  •  ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti -post:

Se curata si se toaca ciupercile,se calesc in ulei cu ceapa tocata


Se pune orezul cu legume peste ciuperci se condimenteaza cu sare ,piper .


Se lasa sa fiarba 7-8minute ,nu se pune apa .


Ardeii se decongeleaza, in cazul meu,daca sant proaspeti cu atat mai bine,se curata si se splala bine.


Se umplu ardei cu compozitia de orez cu ciuperci,se aseaza intr-un vas cu putin ulei


Se amesteca pasta de tomate cu o canita de apa si se pune peste ardei,iar deasupra frunze de telina(dau o aroma foarte buna)


se fierb 30 minute la foc mic acoperiti sau in cuptor - si mai bine (aveam cuptorul ocupat in acel momet)


Ps:cine doreste poate sa faca un sos mai gros cu putina faina ,eu insa am preferat simplu


Pofta buna


Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti -post" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ionix 1

20.11.2010, 22:22

ce frumos arata

Adinacarla 1

22.11.2010, 13:27

foarte fini

Rahela Velicu 1

07.12.2019, 22:46

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

ieri la 20:49

Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots

ieri la 20:06

Salata de conopida cu piept de pui si iaurt grecesc

ieri la 18:28

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

ieri la 20:49

Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots

ieri la 20:06

Salata de conopida cu piept de pui si iaurt grecesc

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde de post