Ardei umpluti -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 3096 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte gustosi,iar pentru o zi de post merg perfect

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 1 punga orez cu legume congelate
  • 10 ciuperci mari  champinion
  • 1 ceapa
  • 200 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  •  ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti -post:

Se curata si se toaca ciupercile,se calesc in ulei cu ceapa tocata


Se pune orezul cu legume peste ciuperci se condimenteaza cu sare ,piper .


Se lasa sa fiarba 7-8minute ,nu se pune apa .


Ardeii se decongeleaza, in cazul meu,daca sant proaspeti cu atat mai bine,se curata si se splala bine.


Se umplu ardei cu compozitia de orez cu ciuperci,se aseaza intr-un vas cu putin ulei


Se amesteca pasta de tomate cu o canita de apa si se pune peste ardei,iar deasupra frunze de telina(dau o aroma foarte buna)


se fierb 30 minute la foc mic acoperiti sau in cuptor - si mai bine (aveam cuptorul ocupat in acel momet)


Ps:cine doreste poate sa faca un sos mai gros cu putina faina ,eu insa am preferat simplu


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti -post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

20.11.2010, 22:06

Tentatie absoluta

ionix 1

20.11.2010, 22:22

ce frumos arata

Adinacarla 1

22.11.2010, 13:27

foarte fini

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Ardei prajiti pentru masa festiva