Orez cu porumb si fasolica prajita

de aziz in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 3956 vizualizari

 

o mincarica de post consistenta

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasolica in sos de rosii
  • 2 cepe de marime medie(una pt fasole si alta pentru orez)
  • 3-4 catei usturoi
  • o cutie micuta de porumb fiert
  • 2 pahare orez ascutit Basmati
  • sare piper
  • un cub supa de  legume
  • jumatate lingurita scortisoara
  • citeva migdale intregi sau maruntite
  • patrunjel verde
  • o lingura pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu porumb si fasolica prajita:

se taie si se prajeste in putin ulei ceapa cu un catel de usturoi.cind totul devine ca sticla adaugam pasta de tomate lasam 2 min dupa care punem cutia de fasole si adaugam o cana de apa fierbinte.potrivin de sare piper si scortisoara si cubul de supa de legume lasam 20 minute si inchidem.punem patrunejelul la urma. pentru orez:calim cealalta ceapa punem cele 2 pahare de orez si 4 pahare cu apa fierbinte adaugam cutia cu porumb fiert;se potriveste de sare, piper putina supa instant de legume .se pune capacul si cind apa s-a absorbit inchidem focul la aragaz si punem ori folie de aluminium ori un prosop ud peste capac si lasam asa inca 20 -30 minute.migdalele se prajesc in ulei incins citeva minute cit sa devina maronii si se pun deasupra pe orez in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu porumb si fasolica prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

aziz 1

20.11.2010, 18:18

dentistutzo eu ma intorc cu spatele si ma fac ca nu vad.....Ruxy e delicios...Ina e adevarat da bine pe farfurie.....Gaby trage o fuga pin la mine si ai o portie pregatita

divainbucatarie 1

20.11.2010, 19:35

notez reteta!

MIUTA 1

21.11.2010, 17:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post din varză oparită în borş