Orez cu porumb si fasolica prajita

de aziz in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 1713 vizualizari

 

o mincarica de post consistenta

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasolica in sos de rosii
  • 2 cepe de marime medie(una pt fasole si alta pentru orez)
  • 3-4 catei usturoi
  • o cutie micuta de porumb fiert
  • 2 pahare orez ascutit Basmati
  • sare piper
  • un cub supa de  legume
  • jumatate lingurita scortisoara
  • citeva migdale intregi sau maruntite
  • patrunjel verde
  • o lingura pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu porumb si fasolica prajita:

se taie si se prajeste in putin ulei ceapa cu un catel de usturoi.cind totul devine ca sticla adaugam pasta de tomate lasam 2 min dupa care punem cutia de fasole si adaugam o cana de apa fierbinte.potrivin de sare piper si scortisoara si cubul de supa de legume lasam 20 minute si inchidem.punem patrunejelul la urma. pentru orez:calim cealalta ceapa punem cele 2 pahare de orez si 4 pahare cu apa fierbinte adaugam cutia cu porumb fiert;se potriveste de sare, piper putina supa instant de legume .se pune capacul si cind apa s-a absorbit inchidem focul la aragaz si punem ori folie de aluminium ori un prosop ud peste capac si lasam asa inca 20 -30 minute.migdalele se prajesc in ulei incins citeva minute cit sa devina maronii si se pun deasupra pe orez in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu porumb si fasolica prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

aziz 1

20.11.2010, 18:18

dentistutzo eu ma intorc cu spatele si ma fac ca nu vad.....Ruxy e delicios...Ina e adevarat da bine pe farfurie.....Gaby trage o fuga pin la mine si ai o portie pregatita

divainbucatarie 1

20.11.2010, 19:35

notez reteta!

MIUTA 1

21.11.2010, 17:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume mexicane - post