Tocanita de ciuperci cu cus-cus

de Panacris in Mancaruri de post, 6 Aug 2011 | 4689 vizualizari

 

O mancarica usoara de vara si o reteta de Tocanita usor de preparat!!!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci 1000 gr.
  • ceapa 100 gr.
  • morcovi 50 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • cus cus 200 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu cus-cus:

Iata cum am preparat aceasta reteta de Tocanita de ciuperci cu cus-cus:


Ciupercile se curata, se spala si se taie felii julien.


Ceapa se curata, se taie felii şi se pune la inabusit cu putin ulei si apa.


Se adauga morcovii feliati si ciupercile.


Se asezoneaza de sare, piper si boia.


Se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert cca. 20 de minute.


Cat mai clocoteste mancarica se adauga cus-cus-ul.


Se stinge focul si se lasa acoperit cca. 5 minute pana se umfla cus-cus-ul.


Se serveste calda cu salata de sezon.


Pofta buna si succes in prepararea acestei retete delicioase de Tocanita de ciuperci cu cus-cus!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

07.08.2011, 11:59

Lau 1

07.08.2011, 14:29

interesant

divainbucatarie 1

08.08.2011, 10:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Orez integral cu ciuperci