Tocanita de ciuperci cu cus-cus

de Panacris in Mancaruri de post, 6 Aug 2011 | 5646 vizualizari

 

O mancarica usoara de vara si o reteta de Tocanita usor de preparat!!!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci 1000 gr.
  • ceapa 100 gr.
  • morcovi 50 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • cus cus 200 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu cus-cus:

Iata cum am preparat aceasta reteta de Tocanita de ciuperci cu cus-cus:


Ciupercile se curata, se spala si se taie felii julien.


Ceapa se curata, se taie felii şi se pune la inabusit cu putin ulei si apa.


Se adauga morcovii feliati si ciupercile.


Se asezoneaza de sare, piper si boia.


Se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert cca. 20 de minute.


Cat mai clocoteste mancarica se adauga cus-cus-ul.


Se stinge focul si se lasa acoperit cca. 5 minute pana se umfla cus-cus-ul.


Se serveste calda cu salata de sezon.


Pofta buna si succes in prepararea acestei retete delicioase de Tocanita de ciuperci cu cus-cus!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

07.08.2011, 11:59

Lau 1

07.08.2011, 14:29

interesant

divainbucatarie 1

08.08.2011, 10:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei de pui cu mazare
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de zmeură

de RODIMUR 5

ieri la 23:48

Gem de caise

ieri la 08:00

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

pe 19.07 la 22:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta