Fasole pastai carbonara

de Catalina L in Mancaruri de legume, 8 Oct 2016 | 681 vizualizari

 

Copiilor nu le place fasolea verde proaspata?
Iata o reteteta ideala pentru a-i face sa manance.

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole verde proaspătă
  • 125g bacon afumat
  • 1 cățel de usturoi mic
  • 20 cl smântână
  • 1 lingura faina
  • sare, piper
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai carbonara:

Se curata si se spală fasolea.


Fierbeti fasolea 10-15 minute la abur în oala sub presiune. Trebuie sa ramana un pic crocanta.


Intr-o tigaie se pune la prajit baconul taiat bucatele cu usturoiul tocat marunt.


Se adaugă fasolea și se gateste la foc mediu timp de câteva minute .


Se adaugă sare și piper după gust.


Într -un castron , se amestecă crema cu faina si se asezoneaza cu sare și piper.


Când fasolea este rumenita se toarba crema peste ea.


Se amestecă din când în când și se fierbe la foc mic 5 minute pana cand crema scade si se ingroasa usor.


Se presara patrunjel tocat si se serveste fierbinte.


Se poate presara desupra un pic de parmezan.


Pofta Buna !


http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/fasole-pastai-carbonara.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

09.10.2016, 12:17

mirela0911 1

09.10.2016, 12:33

Rocsi 1

09.10.2016, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea