Fasole pastai congelata

de Lorra in Conserve, 12 Aug 2014 | 8193 vizualizari

 

Cu pasi mici dar siguri incepem pregatirile pentru sezonul rece.
Eu am inceput cu vasolea pastai la congelator :)

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai
  • sare
  • zahar
  • apa pentru oparit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai congelata:

Se rup capetele pastailor, se spala bine si se rup pe jumatate sau mai mici dupa preferinta.

Se pune apa la fiert in oala iar pentru fiecare litru de apa se pune cate o lingura de sare si o lingurita de zahar.

Am folosit 5 l apa, asadar 5 linguri sare si 5 lingurite zahar.

Cand apa da in clocot se adauga fasolea pentru 10 - 15 min. pana se inmoaie putin dupa care se scoate intr-o oala cu apa rece, pentru a-si mentine culoarea.

Dupa 5 min. de stat in apa rece se scoate, se lasa la scurs apoi se aseaza in pungi (in cantitatea dorita) se scoate aerul din interior si se leaga bine.

Se da la congelator si se pastreaza pentru 6-7 luni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai congelata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.08.2014, 10:43

Super!

Lorra 1

13.08.2014, 10:54

Anca, Rocsi

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu capia, usturoi și ardei iute