Fasole pastai cu carnati afumati

de COSTEO in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2013 | 7842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg fasole pastai
  • 600 g carnati afumati (trandafir)
  • 2 ardei (rosu, verde)
  • 6 catei usturoi
  • 3 cepe
  • 1 cescuta apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 linguri bulion (sau 1 rosie)
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu carnati afumati:

Fasolea pastai se curata si se spala bine in 2-3 ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare.


Intre timp, se toaca fin ceapa, usturoiul si ardeiul si se pun la calit intr-o tigaie cu putin undelemn. Spre final adaugam carnatii afumati taiati rondele mai groase si mai lasam totul aproximativ 6 minute. Fasolea pastai - dupa ce a fost scursa de apa - se pune in tigaie, adaugam o cescuta de apa si lasam totul sa fiarba la foc mic. Potrivim de sare, piper, cimbru dupa gustul fiecaruia. Adaugam 3 linguri de bulion sau rosii tocate fin. Spre final adaugam 1 cescuta de vin alb si mai lasam pe foc 10 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mujdei de usturoi (verde sau uscat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

19.05.2013, 11:20

Bun

COSTEO 1

19.05.2013, 16:34

Multumesc pentru aprecieri dragilor!

babi5 1

19.06.2013, 12:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne de porc