Fasole pastai cu carnati afumati

de COSTEO in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2013 | 10022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg fasole pastai
  • 600 g carnati afumati (trandafir)
  • 2 ardei (rosu, verde)
  • 6 catei usturoi
  • 3 cepe
  • 1 cescuta apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 linguri bulion (sau 1 rosie)
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu carnati afumati:

Fasolea pastai se curata si se spala bine in 2-3 ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare.


Intre timp, se toaca fin ceapa, usturoiul si ardeiul si se pun la calit intr-o tigaie cu putin undelemn. Spre final adaugam carnatii afumati taiati rondele mai groase si mai lasam totul aproximativ 6 minute. Fasolea pastai - dupa ce a fost scursa de apa - se pune in tigaie, adaugam o cescuta de apa si lasam totul sa fiarba la foc mic. Potrivim de sare, piper, cimbru dupa gustul fiecaruia. Adaugam 3 linguri de bulion sau rosii tocate fin. Spre final adaugam 1 cescuta de vin alb si mai lasam pe foc 10 minute.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mujdei de usturoi (verde sau uscat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

19.05.2013, 11:20

Bun

COSTEO 1

19.05.2013, 16:34

Multumesc pentru aprecieri dragilor!

babi5 1

19.06.2013, 12:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne de porc