Fasole pastai cu usturoi si unt

de simona72 in Mancaruri de post, 1 Oct 2013 | 4918 vizualizari

 

Fasole aspectuoasa si cu gust deosebit, un soi de fasole cu pastai mov, care devin verzi in timp ce sunt gatite...fasole urcatoare mov...pt mine a fost ceva nou, nu am mai vazut pana acum asa ceva...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai mov
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri mari de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu usturoi si unt:

Se rup capetele pastailor, se clateste prin mai multe ape. Se pune o cratita cu apa si sare pe foc, iar cand apa incepe sa clocoteasca se adauga fasolea pastai. Se lasa sa fiarba 10-15 minute. Separat, intr-o cratita se pune uleiul si untul la incins. Se adauga usturoiul zdrobit, se lasa 1 minut pe foc si se adauga fasolea fiarta. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca usor sa nu se rupa si sa se zdrobeasca pastaile si se mai lasa la calit 5 minute. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

se servesc simple ca si mancarica de post sau ca si garnitura la carne sau peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu usturoi si unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
399.99 lei
339.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

simona72 1

01.10.2013, 22:48

Multumesc frumos si intardevar sunt tare bune!

Giana 1

02.10.2013, 11:51

Nu ratez asa ceva indiferent de ora

Valclaudia 1

02.10.2013, 19:03

tare,tare mult imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai inabusite