Fasole pastai cu usturoi si unt

de simona72 in Mancaruri de post, 1 Oct 2013 | 10041 vizualizari

 

Fasole aspectuoasa si cu gust deosebit, un soi de fasole cu pastai mov, care devin verzi in timp ce sunt gatite...fasole urcatoare mov...pt mine a fost ceva nou, nu am mai vazut pana acum asa ceva...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai mov
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri mari de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu usturoi si unt:

Se rup capetele pastailor, se clateste prin mai multe ape. Se pune o cratita cu apa si sare pe foc, iar cand apa incepe sa clocoteasca se adauga fasolea pastai. Se lasa sa fiarba 10-15 minute. Separat, intr-o cratita se pune uleiul si untul la incins. Se adauga usturoiul zdrobit, se lasa 1 minut pe foc si se adauga fasolea fiarta. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca usor sa nu se rupa si sa se zdrobeasca pastaile si se mai lasa la calit 5 minute. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se servesc simple ca si mancarica de post sau ca si garnitura la carne sau peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu usturoi si unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

simona72 1

01.10.2013, 22:48

Multumesc frumos si intardevar sunt tare bune!

Giana 1

02.10.2013, 11:51

Nu ratez asa ceva indiferent de ora

Valclaudia 1

02.10.2013, 19:03

tare,tare mult imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde