Fasole pastai pentru iarna

de kamy in Conserve, 10 Sep 2011 | 22332 vizualizari

 

Pana acuma o opaream,o puneam la scurs,o bagam in pungi si in congelator cu ea.De anul asta a trebuit sa o pun la borcan,pentru ca nu mai am loc in congelator.

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai(eu bineinteles ca am avut oloaga)
  • sare
  • aspirina
  • frunze de telina(obtional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai pentru iarna:

Spalam fasolea,indepartam codita(eu rup numai partea dinspre vrej)o rupem in 2 sau in 3,cum va place si o punem la fiert in apa cu sare.Cand e fiarta pe trei sferturi (3/4),oprim focul.Punem fasolea in borcane,apa in care a fiert peste,un sfert de aspirina deasupra,frunze de telina taiate marunt,punem capacul si le punem la fiert in duntz,20 min.


Daca puneti fasolea si apa fierbinte in borcane,neaparat sa puneti apa fierbinte peste ele,iar cand apa incepe sa fiarba miciti focul.Dupa ce s-a scurs timpul,borcanele se lasa la racit in apa,dupa care se sterg si se pun la rece.

 

TIPS-URI

1

in apa in care fierbeti fasolea,sare se pune normal,ca la o ciorba.

2

daca dati de fasole care are ate,aruncati-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

12.09.2011, 15:59

Nuuuuuuuuuuuuuu

LUK 1

12.09.2011, 16:20

Kamy harnicuto..numai eu am nimic in camara..poate pt ca n-am camara?

kamy 1

12.09.2011, 19:24

luk....te las la mine,ca am unde numai fa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulion de casa