Fasole pastai pentru iarna

de kamy in Conserve, 10 Sep 2011 | 20671 vizualizari

 

Pana acuma o opaream,o puneam la scurs,o bagam in pungi si in congelator cu ea.De anul asta a trebuit sa o pun la borcan,pentru ca nu mai am loc in congelator.

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai(eu bineinteles ca am avut oloaga)
  • sare
  • aspirina
  • frunze de telina(obtional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai pentru iarna:

Spalam fasolea,indepartam codita(eu rup numai partea dinspre vrej)o rupem in 2 sau in 3,cum va place si o punem la fiert in apa cu sare.Cand e fiarta pe trei sferturi (3/4),oprim focul.Punem fasolea in borcane,apa in care a fiert peste,un sfert de aspirina deasupra,frunze de telina taiate marunt,punem capacul si le punem la fiert in duntz,20 min.


Daca puneti fasolea si apa fierbinte in borcane,neaparat sa puneti apa fierbinte peste ele,iar cand apa incepe sa fiarba miciti focul.Dupa ce s-a scurs timpul,borcanele se lasa la racit in apa,dupa care se sterg si se pun la rece.

 

TIPS-URI

1

in apa in care fierbeti fasolea,sare se pune normal,ca la o ciorba.

2

daca dati de fasole care are ate,aruncati-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

12.09.2011, 15:59

Nuuuuuuuuuuuuuu

LUK 1

12.09.2011, 16:20

Kamy harnicuto..numai eu am nimic in camara..poate pt ca n-am camara?

kamy 1

12.09.2011, 19:24

luk....te las la mine,ca am unde numai fa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Morcovi murati