Zarzavat

de Lau in Conserve, 14 Sep 2011 | 10899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 3 kg kapia
  • 2 kg ceapa
  • 2 kg morcovii
  • 1 kg ulei
  • 2 cani de apa
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 plic boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat:

Se curata ardeii de cotoare si seminte, se spala si se trec prin masina de tocat


Morcovii se curata, se taie in bucati si se trec prin masina


Ceapa se curata, se spala si se taie sferturi, se trece prin masina de tocat


Se pune uleiul lintr-o oala mare si cand se incalzeste se adauga ceapa si se caleste


Se adauga morcovul si se calesc putin impreuna, se adauga 2 cani de apa si ardeii


Se lasa sa fiarba cca 30 minute(se amesteca din cand in cand)


Eu am calit ceapa si morcovul impreuna dupa care am impartit in 2 oale(nu am avut oala asa de mare)dupa care am adaugat ardeii in oale


Dupa ce au fiert am rasturnat intr-un lighean si am adaugat patrunjelul, plicul de boia de ardei si sare dupa gust


Am amestecat si am pus in borcane sterilizate.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

alinutzika 1

14.09.2011, 22:53

MIUTA 1

15.09.2011, 13:28

Super

Lau 1

15.09.2011, 13:29

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Ketchup rapid