Fasole pastai scazuta de post

de mimmi in Mancaruri de post, 26 Mar 2012 | 15476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 caciulie usturoi
  • foi dafin
  • 1 borcan fasole pastai in suc de rosii
  • frunze de telina si patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
  • 2 linguri faina alba
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai scazuta de post:

Tocam ceapa marunt,taiem pastarnacul si morcovul feliute si le calim in doua linguri de ulei . Adaugam 2 cani de apa (500 ml ) si le lasam la fiert,codimentam dupa gust cu sare si piper. Cand legumele sunt aproape fierte,adaugam usturoiul taiat feliute,foile de dafin si fasolea pastai cu tot cu sucul de rosii. La final,cand toate sunt fierte,facem putina ingrosala din 2 linguri de faina si putina apa,o turnam in mmancarica si amestecam incontinuu pana da cateva clocote bune . Adaugam frunze de telina si patrunjel si stingem focul. Pofta Buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu lapte de soia