Fasole verde cu pesmet

de aziz in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 2289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg fasole verde
  • 2 felii piine
  • 50 gr unt
  • 2-3 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie 2-3 linguri ulei de care doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu pesmet:

se fierbe fasolea la baie de aburi si se sareaza.


prajim 2 felii de piine si le dam pe razatoare dupa care incalzim cuptorul la grill si punem untul in tava si firmiturile de piine pina devin aurii asta inseamna cam 1 minut pt ca este deja prajita.


facem un amestec din usturoi pisat lamaie sare si putin ulei dam fasolea prin acest amestec apoi o dam prin pesmetul cu unt.


este un deliciu se poater servi ca garnitura la orice sau pur si simplu ca mincare de post.


fierband fasolea la baie de aburi isi va pastra culoarea si va fi mult mult mai gustoasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

aziz 1

10.02.2011, 09:15

rux

elena1988 1

13.02.2011, 17:40

mi-ai facut pofta de fasolica, mie imi place cu ulei si usturoi

aziz 1

14.02.2011, 17:54

da delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!