Garnitura de cartofi Byron

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2015 | 16751 vizualizari

 

Sunt foarte buni, toata familia a fost incantata de ei, iar cand pitica a mai cerut o portie am fost tare bucuroasa!:X

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potrivit de mari
  • 2-3 linguri smantana
  • 150 g cascaval ras
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi Byron:

Cartofii spalati bine, se pun la fiert in multa apa cu sare si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute. Ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca, apoi ii taiem in doua si ii scobim de miez cu ajutorul unei lingurite, lasand o margine de circa jumatate de centimetru.


Asezam cartofii scobiti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Miezul de la cartofi il amestecam cu untul, 75 de grame de cascaval ras si condimentam cu sare si piper. Umplem cartofii cu compozitia rezultata, facand in fiecare o adancitura cu lingurita in care vom pune cascavalul ramas amestecat cu smantana.


Se dau cartofii la cuptorul preincalzit, pentru 20 de minute la 200 de grade, pana se rumenesc frumos deasupra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte buni serviti ca atare sau ca si garnitura langa friptura

2

Cand amestecati miezul de la cartofi cu untul si cascavalul puteti adauga cateva linguri de lapte caldut, ca sa fie cat mai moale piureul

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi Byron" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Cris2711 1

28.01.2015, 23:49

ce faini

pity19 1

03.02.2015, 21:15

Super! Nu am facut niciodata!

Gicuta69 1

25.09.2015, 10:04

Super reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluţi