Fasole verde cu pui şi porc

de ionix in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2010 | 2552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 5 ciocanele
  • 500 g ceafa de porc
  • 3 linguri cu ulei
  • busuioc
  • sare si piper
  • o capatana cu usturoi
  • o ceapa
  • 1 ardei gras galben
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu pui şi porc:

Incepem prin a spala foarte bine carnea iar carnea de porc o taiem felii mai groase.


In uleiul bine incins punem carnea de porc si puiul pe margine. Adaugam si doua linguri cu apa si lasam sa se prajeasca.


Din cand in cand mai stingem cu apa. Cand carnea este aproape gata punem doi catei de ustuoi, taiati fidelute, si condimentam (cu sare, piper si busuioc).


Carnea prajita o scoatem din tigaie.


Eu am folosit fasole verde congelata. Le-am pus in apa si le-am dat intr-un clocot iar apoi le-am scurs.


In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa si ardeiul taiate cubulete. Cand ceapa s-a inmuiatt adaugam fasolea si punem apa, cat sa acopere fasolea.


Dam la foc iute si lasam pana cand scade, eu am lasat 30 de minute. Spre sfarsit adaugam usturoiul si zeama de lamaie. Condimentam cu sare, piper si busuoic iar apoi oprim focul.


Peste fasole punem carnea, acoperim tigaia si lasam la innabusit vreo 10 minute.


Se serveste cu mujdei si mamaliguta.


POfta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu pui şi porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 22:29

ce asi mai manca si eu o portie............mmm..................

ionix 1

20.11.2010, 23:04

@Medi... sa-ti pui pofta-n cui eu nu mai am dar iti fac niste peste, vrei?

babi5 1

20.12.2014, 11:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca