Fasolica cu carne de oaie

de aziz in Oaie, 25 Aug 2011 | 5367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de oaie slaba
  • 1 cutie de fasole (400gr)
  • 2 cepe
  • pasta de tomate (2 linguri)
  • 1 morcov
  • 2 bete de telina verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • supa instant
  • un varf de cutit de scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica cu carne de oaie:

  Punem carnea de oaie la fiert impreuna cu o ceapa ,morcovul,telina si condimentele.Lasam la foc mic cam o ora si jumatate .Cealalta ceapa se taie marunt se caleste cu pasta de tomate ;cand carnea este fiarta se adauga peste ceapa si pasta de tomate punem si carnita ,adaugam fasolea si doar putina supa de la carne .Potrivim de sare, piper ,scortisoara mai lasam la fiert 15 minute ,presaram patrunjel tocat si servim.

Pofta buna!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica cu carne de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (65)

aziz 1

31.08.2011, 18:33

aaa brietenu meu (sau brietena)MVMih cu mare drag invit la tine cu o bortie generoasa mai

MVMih 1

31.08.2011, 18:51

Azizu...yo zic sa mai tai o oaie si pe urma dam buzna la tine...nush ce cantitate ai preparat dar simt ca nu te vad bine ...la o asa bunatate

aziz 1

31.08.2011, 18:54

MVM tu da buzna ca oaie gasim noi (am pus ochii pe oaia vecinului ssss ))

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras