Fasolica cu carne de oaie

de aziz in Oaie, 25 Aug 2011 | 5242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de oaie slaba
  • 1 cutie de fasole (400gr)
  • 2 cepe
  • pasta de tomate (2 linguri)
  • 1 morcov
  • 2 bete de telina verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • supa instant
  • un varf de cutit de scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica cu carne de oaie:

  Punem carnea de oaie la fiert impreuna cu o ceapa ,morcovul,telina si condimentele.Lasam la foc mic cam o ora si jumatate .Cealalta ceapa se taie marunt se caleste cu pasta de tomate ;cand carnea este fiarta se adauga peste ceapa si pasta de tomate punem si carnita ,adaugam fasolea si doar putina supa de la carne .Potrivim de sare, piper ,scortisoara mai lasam la fiert 15 minute ,presaram patrunjel tocat si servim.

Pofta buna!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica cu carne de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (65)

aziz 1

31.08.2011, 18:33

aaa brietenu meu (sau brietena)MVMih cu mare drag invit la tine cu o bortie generoasa mai

MVMih 1

31.08.2011, 18:51

Azizu...yo zic sa mai tai o oaie si pe urma dam buzna la tine...nush ce cantitate ai preparat dar simt ca nu te vad bine ...la o asa bunatate

aziz 1

31.08.2011, 18:54

MVM tu da buzna ca oaie gasim noi (am pus ochii pe oaia vecinului ssss ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras