Felii de carne alla pizzaiola

de loredanaaa in Vita, 9 Feb 2013 | 1913 vizualizari

 

Reteta am invatat-o in Italia si este asa de buna si simpla, incat de atunci o fac mereu. De data asta am facut-o in cuptor

 

INGREDIENTE

  • -4 felii de carne de vitel (cu cat sunt taiate mai subtire cu atat mai bine)
  • - cativa catei de usturoi..in functie de cum va place usturoiul
  • - 3rosii taiate cubulete
  • - origano
  • - sare
  • - piper
  • -branza:eu am pus mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de carne alla pizzaiola:

Feliile de carne le condimentam cu sare si piper dupa care le lasam sa stea vreo 30 minute.


Rosiile se taie cubulete.


Se piseaza usturoiul si se amesteca cu rosiile,sare


Se da la foc cu un pic de ulei


Feliile de carne se pun in tigaie cu 2 linguri de ulei


Se prajesc doar pe o parte


Se intoarce carnea si deasupra carnii prajite se pune sosul preparat din rosii, origano si mozzarella taiata felii


Lasati sa se prajeasca carnea pe partea cealalta, acoperiti cu capacul


Se poate face si in cuptor.

 

TIPS-URI

1

in cuptor: -am copt carnea in cuptor,apoi am adaugat sosul de rosii,origano,mozarela si l-am lasat pana s-a topit branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de carne alla pizzaiola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

09.02.2013, 19:00

babi5 1

09.02.2013, 19:33

Bun ,simplu si sanatos

loredanaaa 1

10.02.2013, 15:17

multumesc,e tare buna si abia anu trecut am invatato

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci