Felii de carne alla pizzaiola

de loredanaaa in Vita, 9 Feb 2013 | 2125 vizualizari

 

Reteta am invatat-o in Italia si este asa de buna si simpla, incat de atunci o fac mereu. De data asta am facut-o in cuptor

 

INGREDIENTE

  • -4 felii de carne de vitel (cu cat sunt taiate mai subtire cu atat mai bine)
  • - cativa catei de usturoi..in functie de cum va place usturoiul
  • - 3rosii taiate cubulete
  • - origano
  • - sare
  • - piper
  • -branza:eu am pus mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de carne alla pizzaiola:

Feliile de carne le condimentam cu sare si piper dupa care le lasam sa stea vreo 30 minute.


Rosiile se taie cubulete.


Se piseaza usturoiul si se amesteca cu rosiile,sare


Se da la foc cu un pic de ulei


Feliile de carne se pun in tigaie cu 2 linguri de ulei


Se prajesc doar pe o parte


Se intoarce carnea si deasupra carnii prajite se pune sosul preparat din rosii, origano si mozzarella taiata felii


Lasati sa se prajeasca carnea pe partea cealalta, acoperiti cu capacul


Se poate face si in cuptor.

 

TIPS-URI

1

in cuptor: -am copt carnea in cuptor,apoi am adaugat sosul de rosii,origano,mozarela si l-am lasat pana s-a topit branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de carne alla pizzaiola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

09.02.2013, 19:00

babi5 1

09.02.2013, 19:33

Bun ,simplu si sanatos

loredanaaa 1

10.02.2013, 15:17

multumesc,e tare buna si abia anu trecut am invatato

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vitel cu legume la cuptor