Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor

de loredanaaa in Vita, 14 Feb 2013 | 3778 vizualizari

 

Carnea facut in acest mod devine moale si nu mai conteaza ce fel tip de carne este.Asa imi place ca nu se mai intareste carnea

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne
  • usturoi taiat marunt
  • 4 linguri de ulei
  • 3 linguri de patrunjel taiat marunt
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor:

Se sareaza carnea dupa gust.

Pesmetul se amesteca  cu parmezan,patrunjelul si usturoiul taiat cat mai marunt.

Feliiile de carne se trec prin- ulei  de masline (daca aveti de masline,daca nu e bun si cel de floarea soarelui),  apoi prin amestecul de pesmet.

Se pun intr-o tava si se da la cuptor la 180 grade pana sant coapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel