Felii de vinete cu cas de oaie .

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2014 | 952 vizualizari

 

La piata niste dragalase vinete mai micute si zvelte le ocolea toata lumea. De cum le-am vazut am si stiut ca le doresc coapte cu branza. Acasa in frigider nu tu parmezan, nu tu mozzarella. Va asigur ca au fost delicioase si cu banalul cas proaspat de oaie. Cumpar cas de la aceiasi persoana si nu dau gres

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete [ de Ludus ]
  • 3 oua [ gainile soacrei ]
  • 3 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei masline
  • oregano [ gradina proprie ]
  • sare
  • piper
  • 200 gr cas de oaie [ de Ploscos ]
  • rosii [ de Valea Larga ]
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de vinete cu cas de oaie .:

Spalati si stergeti vinetele .Spalati rosiile


Feliati vinetele , sarati si lasati sa se scurga de zeama .


Bateti spuma 3 oua . Adugati pesmet , sare , piper , oregano .


Fiecare felie de vinete se da prin amestecul cu ou .


Puneti feliile impanate in tava cu folie de copt .


Razuiti cas deasupra . Dati 10 minute la cuptor .


Pe fiecare felie de vanata se pun felii de rosii si rade din nou cas . Sarati putin


Dati la cuptor inca 10 minute .Daca va place ca preparatul sa fie mai rumen mai lasati pana capata textura si consistenat dorita .


Noi am servit cu salata de castraveti si paine de casa .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Feliile de vinete le puteti servi si ca garnitura langa o friptura la gratar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de vinete cu cas de oaie ." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

24.10.2014, 21:56

anca_rm 1

25.10.2014, 11:15

elucubratiiculinare 1

26.10.2014, 09:06

bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv vinete parmigiana