Placinta cu carne si bere

de Retete cu Margareta Cismasiu in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2015 | 924 vizualizari

 

Un aperitiv aromat si picant. Chiar daca are in compozitie bere, merge de minune cu o halba de bere sau un pahar de vin.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (400 gr) congelate,
  • 500 gr carne tocata,
  • 2-3 cepe verzi,
  • 2-3 fire usturoi verde,
  • 1 leg marar,
  • sare,
  • piper,
  • 7 oua,
  • 500ml bere,
  • 1 plic praf de copt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si bere:

Foile de palcinta se lasa la dezghetat la temperatura camerei.


Carnea se caleste in un pic de ulei cu ceapa tocata marunt si usturoiul. Se tine pe foc pana scade toata apa. Se adauga mararul si se potriveste de sare si piper. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Dupa ce s-a racorit, se adauga praful de copt si un ou intreg.


Se tapeteaza o tava cu jumatate din foile de placinta. Fiecare foaie se unge cu putin ulei. Se pune carnea, apoi se acopera cu restul foilor, la fel, unse cu ulei. Cu un cutit bine ascutit se taie placinta. Cele 6 albusuri se bat spuma tare cu sare si piper. Se adauga galbenusurile, pe rand si se bate in continuare. La urma, se adauga berea, cate putin. Se toarna compozitia peste placinta si se lasa sa stea 20 min.


Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si bere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Xandrinne 1

05.02.2015, 10:29

mirela0911 1

06.02.2015, 15:25

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Crochete din carne de pui si cascaval