Placinta cu carne si bere

de Retete cu Margareta Cismasiu in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2015 | 1114 vizualizari

 

Un aperitiv aromat si picant. Chiar daca are in compozitie bere, merge de minune cu o halba de bere sau un pahar de vin.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (400 gr) congelate,
  • 500 gr carne tocata,
  • 2-3 cepe verzi,
  • 2-3 fire usturoi verde,
  • 1 leg marar,
  • sare,
  • piper,
  • 7 oua,
  • 500ml bere,
  • 1 plic praf de copt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si bere:

Foile de palcinta se lasa la dezghetat la temperatura camerei.


Carnea se caleste in un pic de ulei cu ceapa tocata marunt si usturoiul. Se tine pe foc pana scade toata apa. Se adauga mararul si se potriveste de sare si piper. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Dupa ce s-a racorit, se adauga praful de copt si un ou intreg.


Se tapeteaza o tava cu jumatate din foile de placinta. Fiecare foaie se unge cu putin ulei. Se pune carnea, apoi se acopera cu restul foilor, la fel, unse cu ulei. Cu un cutit bine ascutit se taie placinta. Cele 6 albusuri se bat spuma tare cu sare si piper. Se adauga galbenusurile, pe rand si se bate in continuare. La urma, se adauga berea, cate putin. Se toarna compozitia peste placinta si se lasa sa stea 20 min.


Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si bere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Xandrinne 1

05.02.2015, 10:29

mirela0911 1

06.02.2015, 15:25

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu castravete si ceapa verde