Fenicul in sos de gorgonzola

de ANNA_46 in Paste, 7 Noi 2012 | 2593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. fenicul
  • branza gorgonzola 200sau250gr.
  • 200ml.frisca lichida sau lapte
  • putin ulei de masline
  • paste(de care dorim)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul in sos de gorgonzola:

Spalam bine feniculii, indepartam tulpina(se pot si lasa), le feliem sau increstam (cum dorim). Le asezam intr-un vas termorezistent sau tavita.


Pisam branzica bine , amestecam cu frisca lichida sau lapte, adaugam putin ulei si turnam peste.


Introducem la cuptor pana sunt bine patrunse. La mine a durat destul de mult.


Intr-un vas cu capac sau cu folie de aluminiu deasupra se fac mai repede, dar vor arata ca si fierte. Cand sunt gata , le servim cu paste.


Va doresc : Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul in sos de gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (22)

Cris2711 1

30.11.2012, 01:03

fina

ANNA_46 1

30.11.2012, 01:40

Multumesc Cris

Panacris 1

25.04.2014, 16:19

Azi probez și eu E prima oară

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!