Lumaconi cu crema de brocoli

de rodicamaria in Paste, 19 Ian 2013 | 1511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc.brocoli
  • 200 g branza proaspata(mai cremoasa)
  • 100 g cascaval(dat pe razatoarea mare)
  • sos Bechamel(din 500 ml lapte,25 g unt ,sare ,un praf de nucsoara ,un praf piper si 2 linguri faina)
  • 250 g paste tip lumaconi
  • 1 buc polonez din piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lumaconi cu crema de brocoli:

Brocoli se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare.Se strecoara si se marunteste cu robotul(cateva pulsatii).


Polonezul se curata de pielita si la fel se da prin robot.


Pastele se fierb,dar nu de tot(pe ambalaj la mine scria 16 min,eu le-am fiert 10 min),se lasa 5 min in apa fierbinte sa mai "infloreasca",apoi se strecoara si se clatesc o data cu apa rece.


Se amesteca pasta de brocoli cu polonezul maruntit si cu crema de branza pana se obtine o crema.Daca amestecul este prea uscat mai puneti o lingura-doua de zeama in care a fiert brocoli(asa am facut eu).Potriviti de sare daca este nevoie(eu nu am mai pus,polonezul a fost destul de sarat).


Se ia fiecare bucata de lumaconi ,se umple cu crema de brocoli si se aseaza in tava Pyroflam.


Se presara cascavalul ras deasupra,se toarna sosul alb(rece) si se da la cuptorul preincalzit pt.gratinare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lumaconi cu crema de brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

19.01.2013, 14:59

mmm bun

Rocsi 1

19.01.2013, 18:55

MotanLaOale 1

19.01.2013, 23:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti integrale cu broccoli si piept de pui