Ficat cu mere la cuptor

de La Ancuta in Ficat, 18 Apr 2012 | 2844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat (eu am folosit de porc)
  • 4 felii de bacon
  • 2 cepe mari
  • 2 mere potrivite
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat cu mere la cuptor:

Taiem feliile de bacon in in jumatate si le prajim putin intr-o tigaie antiaderanta. Punem apoi baconul intr-o tava termorezistenta impreuna cu grasimea din tigaie. Mai adaugam 2 linguri ulei de masline.


Ficatul il spalam bine iar apoi il taiem in felii groase. Condimentam ficatul cu sare si piper si il asezam peste baconul prajit. Ceapa o taiem julienne si o asezam peste ficat. Acoperim cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor timp de 15 minute.


Intre timp curatam merele si le taiem felii subtiri. Scoatem tava din cuptor si asezam merele deasupra. Acoperim si mai dam la cuptor timp de 15 minute.


Servim cald alaturi de garnitura preferata. Noi am avut piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu mere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

La Ancuta 1

19.04.2012, 11:00

Sidy sper sa-ti placa

La Ancuta 1

19.04.2012, 11:00

Panacris, e buna si fara bacon

La Ancuta 1

19.04.2012, 11:00

maria, Gurita va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficăţei prăjiţi (reţeta mea)