Ficat de curcan

de camelia75 in Curcan, 2 Iul 2011 | 5201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 ficatei de curcan
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 3-4 rosii proaspete
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper,
  • cimbru
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de curcan:

Dupa ce am spalat foarte bine ficatul i-l punem la fiert in apa cu sare,spumuim si lasam sa dea in cateva clocote.Dupa ce se raceste putin i-l taiem bucati mai mici.

Calim timp de 3-4 minute in uleiul de masline, ceapa,usturoiul si ardeiul, toate tocate marunt.Adaugam rosiile taiate cubulete mici.Dupa 4-5 minute punem ficatul si condimentam cu sare,piper si cimbru.La sfarsit,dupa ce am stins focul punem patrunjelul.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:12

bun

diaconta 1

26.07.2011, 18:43

la multi ani Camelia iti doresc sa-ti pastrezi mereu zambetul si pofta de viata

gaby_duceag 1

26.07.2011, 20:02

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu busuioc si usturoi