Curcan cu morcovi si maghiran

de mihaelar63 in Curcan, 13 Mar 2010 | 2063 vizualizari

 

Acest preparat ere prezentat la un post tv culinar ca potrivit in dieta celor cu sensibilitati hepato-biliare. Eu l-am ,, gresit '' cu putin usturoi si slaninuta . Dar cred ca si demoazelele care prezentau reteta ar fi salivat numai daca miroseau ce iesea din cuptorul meu !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa curcan
  • 4 morcovi mari
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita ghimbir razuit
  • 2 linguri otet balsamic
  • 100 gr slanina afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu morcovi si maghiran:


  1. carnea , morcovi si usturoiul , curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare la oala sub presiune [ apelez la acest mod de preparare cand sunt contra-timp].se lasa la fiert 30 minute

  2. se scoate carnea si se pune intr-un vas roman de lut condimentata cu ghimbir , busuioc , boia , acoperita cu feliute de slanina fumata si stropita cu otet balsamic + morcovi .

  3. se da la cuptor 20 minute sa se rumeneasca .

 

TIPS-URI

1

otetul balsamic ajuta carnea sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu morcovi si maghiran" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

14.03.2010, 23:43

multumesc , fretelor
rivka , frumoasa palarie , frumoase flori , frumoasa doamna

nadina73 1

15.03.2010, 10:04

ce imi place carnea de curcan hmmmarat foarte bine

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor