Ficat de vitel cu ceapa

de Panacris in Vita, 8 Iul 2016 | 1605 vizualizari

 

Un fel prinicipal sățis și mai laes rapidddd ;) Spor și poftă bunăă! 

 

INGREDIENTE

  • Ficat de vițel 600 g,
  • ceapă galbenă 4 bucăți,
  • unt 50 g,
  • sare de mare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • vin alb demisec cca. 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vitel cu ceapa:

Ficatul se curăță, se spală și se taie felii potrivite. Se topește untul într-o tigaie, se adaugă bucațile de ficat și se lasă la prajit, acoperit la foc mic cca. 10 minute, întorcînd-se pe fiecare parte. Într timp ceapa se curăță, apoi se taie felii julien. Se pune ceapa la călit în ulei în altă tigaie, la foc mic, acoperit, cca. 10 minute. Se asezonează de sare și piper, se adaugă ceapa călită, lăsându-se la foc mic, cca. 5 minute, ca să se ”împreuneze” gusturile. Când feliile de ficat sunt aproape gata, se adaugă vinul alb demisec, cca. 100 ml și se mai lasă la gătit, acoperit, cca. 5 minute. Se servește fierbinte, ca atare sau alături de găluște de cartofi sau cartofi natur. Spor și pofta bună!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

miki_a 1

09.07.2016, 10:43

Si noua ne place tare muuuult , dar sosul e cel mai grozav!

Rahela Velicu 1

09.07.2016, 13:31

foarte bun!

Zamfira 1

19.07.2016, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb cu legume și muștar