T Bone Steak la gratar

de BuburuzaBubu in Vita, 1 Mai 2012 | 5980 vizualizari

 

De 1 Mai ce poate fi mai bun decat o mare bucata de carne :)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati T Bone Steak(sa fie min 3 cm gros)
  • 1-2 crenguta rosmarin
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 4-6 felii de ananas proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA T Bone Steak la gratar:

Se amestecă uleiul de masline cu rozmarin şi usturoi pisat  şi marinati carnea 12 de ore in frigider. Din cand in cand intoarcem bucata de carne daca o punem intr-un vas sau se poate pune intr-o punga sigilata in frigider. Inainte se punem carnea pe gratar, se lasa 30 min la temperatura camerei.

Punem friptura pe un gratar bine incins si prajim pe ambele parti aproximativ 4- 8 minute(depinde cum il vreti Rare sau Mediu Rare) Cand il intoarcem il ungem cu marinata (intoarcem carnea folosind un cleste sau o spatula,nu se inteapa cu furculita). Dupa il impachetam in folie de aluminiu si il lasam asa cca 5 minute.  Adăugati sare şi piper chiar inainte de servire. 

Se pun pe gratar felii proaspete de ananas de 1 cm grosime si le prajim cate 3 min pe fiecare parte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "T Bone Steak la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

T Bone Steak la gratar-0
T Bone Steak la gratar-1
T Bone Steak la gratar-2

COMENTARII (13)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

03.05.2012, 09:45

gustos

andreea_angelo

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:14

nilgun

nilgun 1

07.09.2013, 22:39

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!