T Bone Steak la gratar

de BuburuzaBubu in Vita, 1 Mai 2012 | 6754 vizualizari

 

De 1 Mai ce poate fi mai bun decat o mare bucata de carne :)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati T Bone Steak(sa fie min 3 cm gros)
  • 1-2 crenguta rosmarin
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 4-6 felii de ananas proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA T Bone Steak la gratar:

Se amestecă uleiul de masline cu rozmarin şi usturoi pisat şi marinati carnea 12 de ore in frigider. Din cand in cand intoarcem bucata de carne daca o punem intr-un vas sau se poate pune intr-o punga sigilata in frigider. Inainte se punem carnea pe gratar, se lasa 30 min la temperatura camerei.


Punem friptura pe un gratar bine incins si prajim pe ambele parti aproximativ 4- 8 minute(depinde cum il vreti Rare sau Mediu Rare) Cand il intoarcem il ungem cu marinata (intoarcem carnea folosind un cleste sau o spatula,nu se inteapa cu furculita). Dupa il impachetam in folie de aluminiu si il lasam asa cca 5 minute. Adăugati sare şi piper chiar inainte de servire.


Se pun pe gratar felii proaspete de ananas de 1 cm grosime si le prajim cate 3 min pe fiecare parte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "T Bone Steak la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

03.05.2012, 09:45

gustos

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:14

nilgun 1

07.09.2013, 22:39

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Saltimboca alla romana cu mozzarella