Ficat de vitel la gratar cu cartofi noi

de Panacris in Vita, 27 Mai 2012 | 4801 vizualizari

 

E perioada cartofilor noi, nu am putut rata aceasta ocazie, combinand aroma dulce a cartofilor, cu un un savuros ficat de vitel.

 

INGREDIENTE

  • cartofi noi 2000 g.,
  • ficat de vitel 1000 g.,
  • lapte 300 ml.
  • ulei de palmier
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat,
  • marar verde 1 leagtura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vitel la gratar cu cartofi noi:

Ficatul de vitel se portioneaza si se lasa in lapte cca. 30 de minute la frigider. Intre timp se freaca cartofii noi cu sare sau cu o periuta, sub jet de apa rece. Daca sunt micuti se lasa intregi, daca sunt mai marisori, se taie in cuburi mari. Se pune uleiul de palmier la incins, intr/un ceaun si se prajesc cartofii. Se scot intr/o strecuratoare, ca sa se scurga surplusul de ulei, se asezoneaza de sare, piper si marar tocat marunt. Ficatul se scoate din lapte, se spala sub jet de apa rece si se gateste pe gratarul incins. Nu trebuie prajiti, mai mult de 8 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea feliei. Se serveste cu salata de sezon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

27.05.2012, 21:42

papica buna

Panacris 1

28.05.2012, 07:43

Multumesc pentru aprecieri!

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vitel impanat cu carnat