Ficat fragezit in lapte, la tigaie

de MotanLaOale in Ficat, 13 Dec 2018 | 13578 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 900 g ficat de porc
  • 500 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat fragezit in lapte, la tigaie:

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.

Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.  

Se pune ficatul intr-un castron si se toarna laptele.  

Se acopera castronul si se tine la frigider minim 4 ore.  

Dupa fragezire, se scoate intr-o strecuratoare sa se scurga bine.

Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.

Se prajesc pe ambele parti circa 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.

Noi l-am mancat asa simplu cu paine proaspata si muraturi.

Ueiul in care s-a prajit ficatul este foarte gustos cu paine.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat fragezit in lapte, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat