Ficat si icre de stiuca

de mihaelar63 in Peste, 10 Ian 2016 | 745 vizualizari

 

 Daca doamna stiuca a avut de toate inclusiv ficat si  icre am preparat rapid o masa delicioasa .Acest preparat se serveste  cald cu paine prajita . Inspiratie: Radu Anton Roman !!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat stiuca
  • 150 gr icre stiuca
  • 200 ml lapte
  • 100 ml vin alb
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • faina alba
  • piper
  • sare de Himalaya
  • patrunjel verde
  • legume
  • paine de secara prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat si icre de stiuca:


  1. Mare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!!

  2. Ficatul se tine cel putin o ora in lapte .

  3. Se scoate ficatul de stiuca si se da prin faina alba . Se prajeste in uleiul amestecat cu unt. Se aduga icrele [ care au ramas in saculetullor .

  4. Puneti ceapa taiat pestisori si caliti usor .

  5. ,,Stingeti '' cu vin . Sarati si piparati .

  6. Lasati la foc mic 5 minute pana cand vinul se evapora si scade formand un sos .

  7. Serviti Ficatul de stiuca cu mult patrunjel verde cu paine prajita si legumele preferate .

 

TIPS-URI

1

Mare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat si icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gicuta69 1

11.01.2016, 09:22

Interesant!

simona72 1

11.01.2016, 10:19

Wooooa, tu Miha! Ce fineturi avem aici! Bravoo! Nu stiu cum este la gust dar sigur as manca o portie! Ce ficat mare are stiuca!! nu stiam....

anca_rm 1

12.01.2016, 08:56

vai de cand nu am mancat si ce pofta mi-ai facut acum , il trimit pe fratelo la pescuit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mancare de macrou cu orez