Capelin prajit cu chiftele de cartofi

de Anett in Peste, 14 Apr 2013 | 4552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr capelin
  • faina pentru prajit
  • 0.5 kg cartofi
  • 10 dkg pesmet
  • 2 ou
  • o legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capelin prajit cu chiftele de cartofi:

Se curata si se spala bine pestisorii, apoi se condimenteaza si se lasa 10mn, dupa care se trece printr-un amestec de faina, sare si boia de ardei dulce. Se prajesc in ulei incins.


Se curata cartofii, dupa care se dau pe razatoare. Apoi se condimenteaza cu sare , piper, boia de ardei dulce, se adauga oule, pesmetul si patrunjelul. Se modeleaza in chiftelute mici si se prajesc in ulei incins.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capelin prajit cu chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

15.04.2013, 09:20

Mutulica 1

15.04.2013, 13:25

Inscrie-te la acest concurs exceptional detalii :http://www.bucataras.ro/permalink/108790/

mihaelar63 1

07.06.2013, 17:55

Vai de mine plec la treaba , ca imi trebuie si peste si chiftele de cartofi
Ma prinde Buni si pe aici si ma trage de urechi , cica as fi la dieta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Somon prajit cu cartofi pai