Ficăţei cu ciuperci

de Zamfira in Ficat, 17 Oct 2015 | 3789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficăţei de pui
  • 1-2 conserve de ciuperci sau 600 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe mari
  • sare, piper
  • 3 linguriţe boia dulce
  • ulei
  • pătrunjel verde sau uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăţei cu ciuperci:

Spălam ficăţeii de pui şi ii tăiem în 2-3. Tăiem in bucăţi mai mici ciupercile, dacă sunt ciuperci proaspete trebuie curăţate şi spălate abia apoi mărunţite.

Curăţăm, spălăm cepele şi le tocăm mărunt. Călim cepa în ulei apoi punem  3 linguriţe de boia dulce.

Adăugăm ficăţeii şi ciupercile tăiate. Completăm cu apă doar cât să acopere mâncărica. Timp de fierbere 30 minute la foc mic. În final adăugăm sare, piper după gust şi pătrunjel verde tocat mărunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăţei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Zamfira 1

17.10.2015, 16:04

Proteine bune, imi plac in mod egal. Multumesc!

Rocsi 1

17.10.2015, 21:02

Zamfira 1

17.10.2015, 21:39

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci sote cu ficat prajit