Ficatei cu smantana

de Denissa in Ficat, 21 Oct 2011 | 2634 vizualizari

 

am pregatit mancarica asta pentru picii mei, bineinteles pentru fiecare intr-un anumit fel. pentru cel mare cu mai putina smantana, pentru cel mic cu "mantanica" cat mai muuulta

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui
  • smantana
  • ceapa
  • ulei
  • putin vin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu smantana:

Ficateii se spala bine in mai multe ape, se scurg si se oparesc in apa cu sare.


Uleiul se pune la incins, ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Dupa ce s-a calit se adauga ficateii, se inabusa se condimenteaza si se stropesc cu putin vin.


Cand sunt gata se dau deoparte sa se racoreasca, iar cand s-au mai racit se adauga smantana. Lasam sa se raceasca sa nu se taie smantana. Se amesteca usor sa ramana ficateii intregi.


Pot fi serviti cu mamaliga, cu garnitura de legume, orez.


 

TIPS-URI

1

eu am adaugat si putina pasta de tomate si bineinteles am preferat mamaliguta

2

nu am trecut cantitati pentru ca fiecare sa faca cum ii place (daca v-a place cuiva reteta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

jolygina 1

22.10.2011, 22:47

LUK 1

24.10.2011, 08:14

Denissa 1

24.10.2011, 11:05

multumesc jolygina, LUK
poftiti de va serviti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ficatei la cuptor