Ficatei de pui cu ciuperci si smantana la tigaie

de Toamna07 in Ficat, 22 Oct 2013 | 16795 vizualizari

 

Daca nu aveti timp sa pregatiti o masa de pranz elaborata,va propun o reteta rapida,deosebit de gustoasa si putin costisitoare .

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 1 kg ficatei de pui (bine spalati si curatati)
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 legatura de ceapa verde tocata
  • 1 legatura de marar tocat
  • 300 g smantana
  • 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • sare si piper
  • mamaliga
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ciuperci si smantana la tigaie:

Intr-o tigaie incapatoare incingem putin ulei si punem la calit ficateii de pui. Adaugam 100 ml de apa si acoperim cu un capac.Lasam putin sa se inabuse. Punem si ciupercile taiate in doua.Asezonam cu sare si piper.Acoperim si lasam tigaia pe foc mic. Cateii de usturoi zdrobiti cu lama cutitului si tocati marunt se pun si ei peste ciupercute si ficatei. Smantana in care am adaugat, in prealabil, putin sos din tigaie,am omogenizat-o bine si apoi am turnat-o peste preparat.Am lasat putin sa fiarba si apoi am adaugat ceapa verde si mararul taiate fin .


Sosul este delicios,gust de ceapa verde,smantana,marar...!:) Serviti fierbinte cu mamaliga vartoasa si un pahar de vin alb.:)


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ciuperci si smantana la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Rocsi 1

22.10.2013, 20:58

Ce preparat bun

diaconta 1

22.10.2013, 23:20

ce-as vrea si eu

Toamna07 1

31.10.2013, 12:02

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei