Tarta cu ficatei de pui si ciuperci

de oanapl in Ficat, 14 Sep 2017 | 1522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 125 g unt moale
  • 250g faina
  • 50ml apa
  • 1 praf de sare
  • pentru umplutura:
  • ½ kg ficatei
  • 3 cepe verzi
  • 200 g ciuperci conservate
  • 3 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ficatei de pui si ciuperci:

Pentru aluat, amesteci untul cu faina si sarea si dupa ce s-au amestecat complet, adaugi apa, putin cate putin. Invelesti aluatul cu folie si il dai la rece pentru o ora.


Pentru umplutura, calesti ceapa tocata marunt intr-o lingura de ulei, adaugi ficateii spalati si curatati si ii lasi pana ce isi schimba culoarea. Treci totul prin masina de tocat, iar pasta rezultata o amesteci cu ciupercile si patrunjelul taiate marunt, sare, piper si ouale batute.


Imparti aluatul in doua si intinzi doua foi subtiri. Una o asezi intr-o tava rotunda, imbracand si peretii, pui umplutura si o acoperi cu cea de-a doua foaie de aluat. Cu aluatul ramas dupa ce tai aluatul ramas pe marginile tavei, poti orna tarta.


Dai tarta la cuptor, pentru circa 35-40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ficatei de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

15.09.2017, 07:10

Buna!

mirela0911 1

15.09.2017, 20:30

Cred ca e tare buna!

CofetariiBucatari 1

17.09.2017, 09:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, iaurt grecesc si piept de porc