Ficat de porc prajit

de cristeena20 in Ficat, 4 Sep 2014 | 6750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ficat de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 1/4 pahar vin alb
  • cateva picaturi de otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

- Folosim felii subtiri de ficat de porc. Intr-o tigaie topim untura de porc si adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu coaja cu tot. Adaugam feliile de ficat condimentate cu sare si piper inainte de a le gati si le frigem pe ambele parti cca 4 minute la foc mediu.


- Scoatem ficatul intr-o farfurie si peste grasimea din tigaie adaugam vinul alb, putin piper proaspat macinat si stropim cu putin otet. Lasam sa scada putin sis a se lege sosul si adaugam apoi bucatile de ficat . Servim fierbinte alaturi de o garnitura la alegere.


Eu am servit cu ratatuille de legume.(vezi reteta)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.09.2014, 21:35

Imi place cu usturoi!

cristeena20 1

04.09.2014, 23:22

Baby, iti multumesc de pont. Urmatorul il fac asa mai am in congelator de o tura.

cristeena20 1

04.09.2014, 23:23

Multumesc mult!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei de pui