Ficatei de pui cu mazare si smantana

de Bya Ralu in Ficat, 19 Mai 2016 | 1108 vizualizari

 

O reteta by simonik :) bun bun

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei de pui
  • 1 cana lapte
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 borcan de mazare
  • vegeta/piper
  • 1/2 legatura patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu mazare si smantana:

Ficateii de pui se spala,se curata de pielite si se pun intr-un castron impreuna cu laptele.


Se da la frigider pentru circa 30-40 minute pentru a se fragezii.


Se scot din lapte si se pun intr-o strecuratoare,se tamponeaza cu un servet de bucatarie pentru a se usca.


Intr-o tigaie wok punem ulei de masline,ceapa taiata solzisori si morcovul taiat fasii cu o ustensila de legume.


Se calesc pentru cateva secunde,se pun ficateii si mazarea scursa de zeama.


Se mai completeaza cu ulei de masline si se calesc la foc iute.


Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba atat legumele cat si ficateii de pui.


Cand au fiert se pune smantana intr-un castron cu putina apa,sa se subtieze si cu patrunjelul tocat marunt si se toarna in tigaie.


Se amesteca,se pun si condimentele si se lasa pana scade putin sosul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu mazare si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

20.05.2016, 15:13

cristina

Bya Ralu 1

20.05.2016, 15:13

dantes

noiinbucatarie 1

23.05.2016, 14:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci la cuptor