Frigarui cu ficatei de pui

de Miha in Ficat, 10 Mar 2010 | 3360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri faina
  • sare si piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ficatei de pui:

Ficateii spalati si curatati de pielite se presara cu usturoiul tocat, dupa care se acopera cu lapte. Se acopera vasul si se da la frigider pentru 1 ora.

Faina se amesteca cu piper. Ficateii se taie in bucati potrivite. Ceapa se taie in 4, apoi se desface in bucati. Betele de frigarui se tin pentru cateva minute in apa rece.

Bucatile de ficat se tavalesc prin amestecul de faina cu piper, apoi se pun pe betele de frigarui, alternand cu ceapa.

Se rumenesc pe gratarul bine incins, uns cu putin ulei.

Se servesc imediat, alaturi de o salata cu rosii. :)

Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

gospodinadecriza 1

10.03.2010, 09:16

Ce idee buna! DE fapt, mi-au venit mai multe.Sper sa nu le uit!

lia maria 1

11.03.2010, 13:38

Ieri am facut frigarui inspirandu-ma dupa reteta ta, cu ceva modificari, au iesit foarte bune
Am s-o public pe site-ul meu.

Miha 1

11.03.2010, 17:19

Lia, care site?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!