Ficatei de pui inveliti in bacon la cuptor

de nyana in Ficat, 13 Dec 2009 | 12035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 200g bacon  taiat felii subtiri
  • sare ,piper, cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui inveliti in bacon la cuptor:

Se spala ficatul bine si se prajeste in ulei incins , dar sa nu se prajeasca prea tare  sa fie destul de moi , se scot si se infasoara fiecare ficat intr-o felie de bacon si se prinde cu o scobitoare. Se aseaza intr-o iena se pune sare cimbru si piper si se da la cuptor 15 minute.

POFTA BUNA

 

TIPS-URI

1

se serveste cu garnitura de  cartofi (pireu sau prajiti) si cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui inveliti in bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (3)

Teo 1

13.12.2009, 20:18

Interesanta reteta, imi place si cred ca sunt si buni!

gaby_duceag 1

13.12.2009, 20:58

ce fain!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi